Masala Indian Restaurant

India Oriental

Av. Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe, 74, Marbella, 29602

Reparto

Nota: No aceptan ticket restaurant

The tandoor is a charcoal fired clay oven. This old fashioned style of cooking marinated food is both healthy and imparts it´s own unique flavour into the food.

El tandoor es un horno de barro de carbón. Este estilo antiguo de la cocción de alimentos marinados es la vez sana y da su propio sabor al alimento.

Balti es mas un estilo de cocinar que un curry particular. la palabra Balti se puede traducir como olla o sartén. Algunos dicen que el estilo de cocina es autentico de una zona del norte de Pakistán conocido como Baltistán. Elaborado con cebolla, tomate, pimientos, jengribre y un montón de tentadoras especias. en Masala hacemos un excelente Balti lleno de especias y sabores aromáticas.

A Balti is more a style of cooking than a particular type of curry. The word Balti can literally be translated as pot or cooking pan. Some say this style of cooking is indigenous to an area of Nothem Pakistan known as Baltistan. The dishes are prepared with onions, ginger, tomatoes, peppers and lots of amazing tantalizing spices. At Masala we produce an excellent Balti full of spices and aromatic flavours.

Especialidad de arroz basmati cocinado con cebolla y tomate con salsa de yogurt o biryani

This ancient southern indian dish favoured by the mughals has been perfected over time. Masala indian restaurants prepare the perfect example.

Este famoso plato se ha experimentado una y otra vez a la perfección.

Muy picante y altamente preparados con chillies y salsa de carne y cebolla

Extremely hot and highly flavoured with chillies and onion sauce

Originalmente un plato portugués transformado en el puesto de colonial de Goa. Cocido con tomates e hierbas y en salsa muy picante. *¡No para principiantes!*

Originally a Portuguese dish transformed in the colonial outpost of Goa. Fresh but fiery cooked with tomatoes and herbs. Not for the beginner!

Typical indian curry, cooked with traditional spices

Curry indio cocido con especias tradicionales

Madras

Un plato del indio del sur con una prueba en caliente y picante preparada con pimientos estrella negro y hierbas frescas

A dish from Southern India with a hot and spicy taste. Prepared with crushed black peppers and fresh herbs

A classic dish originating in the village of Punjab. Made with spinach, fresh tomatoes and authentic Indian herbs

Un plato clásico originario de la aldea de Punjab a base de tomate y espinacas frescas auténticas hierbas de la India

Jalfrezi significa literalmente “freír caliente”. Hecha con chiles, pimientos verdes y salsa de tomate

Jalfrezi means “To Hot Fry”. This medium to hot dish is made with chillies, green peppers and tomatoes

Un plato con sabor suave de la epoca del imperio Mughal, cocinado con nata, coco, azafáran y delicadas especias

A mild North Indian dish, a legacy fro the Mughal empire. Cooked with fresh cream, coconut, saffron and delicate spices

Tu pedido